MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 06. 2014.

Multikulturalni raj – upoznajte naš kraj

Mladi iz Slavonije i Baranje na seminaru u PirovcuMladi iz Slavonije i Baranje na seminaru u Pirovcu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Od 16. do 20. VI. 2014. godine, belomanastirska udruga P.G.D.I u PRONI trening centru u Pirovcu održala je seminar na temu multikulturalnosti. Seminaru u sklopu projekta "Multikulturalni raj – upoznajte naš kraj", koji financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, prisustvovalo je 11 mladih s područja Slavonije i Baranje. Voditeljica projekta je Ana Rebrina, vozač Predrag Malinić, a trenerice Irena Mikulić i Zdenka Radić. Predstavnik volontera Mirovne grupe Oaza bila je Ana Jeličić.

Seminar je bio dobar miks mladih ljudi, s još boljim trenericama iz osječkog PRONI-centra za socijalno podučavanje mladih, koje su doprinijele dobroj atmosferi radionica i zanimljivo ih provele kroz zadane teme o identitetu, predrasudama, vrijednostima multikulturalnosti… "Oazina" predstavnica kaže da je, pored radnog dijela, zanimljivo bilo družiti se i u slobodno vrijeme, koje su učesnici proveli u sunčanju, šetnjama, priči, kartanju...

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok