MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 19. 06. 2014.

"Oaza" dobila donaciju i od HEP-a

HEP-ove donacije za 373 prijavitelja projekataHEP-ove donacije za 373 prijavitelja projekataPočetkom ove godine Hrvatska elektroprivreda d.d. raspisala je javni natječaj "Svjetlo na zajedničkom putu" za dodjelu donacija u 2014. godini. Sudionici natječaja mogli su biti isključivo registrirane udruge, klubovi i ustanove sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, a projekti i programi mogli su se nominirati u pet područja: (1) mladi, (2) umjetnost i kulturna baština, (3) okoliš, (4) znanost i društvo i (5) humanitarno djelovanje. Na natječaj je pristiglo 1.976 prijava. HEP je za sufinanciranje izabrao projekte i programe 373 udruge, kluba i ustanove (popis dobitnika može se vidjeti ovdje).

Među dobitnicima donacija je i Mirovna grupa Oaza za projekt "Besplatni topli obroci za starije, nemoćne i siromašne osobe Grada Belog Manastira", kome je dodijeljen je iznos od 10.000 kuna. Mirovna grupa Oaza, uime svojih korisnika, zahvaljuje Hrvatskoj elektroprivredi na donaciji.

Pročitano 1238 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok