MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 18. 06. 2014.

"Oaza" dobila donaciju od OTP banke

Poslovnica OTP banke u MakarskojPoslovnica OTP banke u MakarskojOTP banka Hrvatska d.d. iz Zadra, u sklopu svog donacijskog programa "Zeleno svjetlo za… bolje društvo", treću godinu zaredom organizirala je javni natječaj na koji su registrirane udruge, klubovi i ustanove mogli prijaviti projekte u četiri kategorije: (1) mladi, obrazovanje i znanost, (2) očuvanje kulturne, povijesne i tradicijske baštine te očuvanje okoliša, (3) humanitarni projekti te (4) sport. Na natječaj je pristiglo više stotina prijava iz cijele Hrvatske, a natječajno povjerenstvo odabralo je 52 projekta, kojima će se dodijeliti 400.000 kuna.

Među odabranim projektima je i projekt Mirovne grupe Oaza pod nazivom "Besplatni topli obroci za starije, nemoćne i siromašne osobe Grada Belog Manastira". Tom projektu dodijeljen je iznos od 8.000 kuna. Mirovna grupa Oaza, uime svojih korisnika, zahvaljuje OTP banci na donaciji.

(Opširniji tekst može se pročitati ovdje; foto Wikipedia)

Pročitano 1142 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok