MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 06. 06. 2014.

U Belom Manastiru održana treća "Ruska večer"

U petak, 6. VI. 2014. godine, Baranjsko-rusko društvo prijateljstva održalo je treću "Rusku večer" u Dvorani za produkcije Umjetničke škole u Belom Manastiru. Neposredno prije toga, u Velikoj vijećnici, Društvo je održalo drugu izbornu skupštinu, koja je izabrala novo predsjedništvo. Za predsjednika je izabran Svetozar Vakanjac, za dopredsjednika Nikola Muždeka, a za tajnicu Ana Marija Papež.

Na "Ruskoj večeri" nastupili su Glazbeni sastav "Triola", učenici Umjetničke škole Beli Manastir, Tamburaški sastav (TS) "Baranjski biseri", Monika Samardžić i solistice ruskog zbora iz Zagreba "Rjabinuška".

Baranjsko-rusko društvo prijateljstva i ubuduće će obilježavati važne datume koji povezuju ove prostore i Rusiju, provodit će radionice ruskog jezika za učenike od 1. do 4. razreda osnovne škole, nastavit će s održavanjem "Ruskih večeri", organizirat će posjete kulturnih radnika iz Rusije i sl.

Pročitano 1142 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok