MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 31. 03. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom

Oslikane kutijice - škrinjiceOslikane kutijice - škrinjice(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Svakog ponedjeljka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vodi Jelena Opačić-Matijević.

Prema riječima voditeljice Jelene, treći mjesec godine 2014. protekao je brže nego inače. Dani su sunčaniji pa su i kreativke na radionicama vedrije. Ovaj mjesec one su bojale kutijice – škrinjice i oslikavale ih narodnim motivima, koji se nalaze i na drugim predmetima izrađenim na "Oazinim" radionicama. Ovaj mjesec kreativke su se pozdravili i s dragom prijateljicom Lidijom Popović (djevojački Đurić), koja je ranije dolazila na radionice. Udala se i odlazi živjeti u Švicarsku. Ne "zamjeramo" joj što odlazi jer ima – dobar i lijep razlog.

Pročitano 1023 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok