MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 31. 03. 2014.

Osnovana mreža SOS-NET

Mreža pružatelja socijalnih uslugaMreža pružatelja socijalnih uslugaU ponedjeljak, 31. III. 2014. godine, u prostorijama Udruge paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije ("Upit") osnovana je neformalna Mreža pružatelja socijalnih usluga SOS-NET. Radi se o mreži koju su inicirale organizacije civilnoga društva iz Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije: "Zvono" iz Belišća, "Breza" iz Osijeka, "Jaglac" iz Orahovice, "Izvor" iz Tenje, "Oaza" iz Beloga Manastira te "Upit" iz Osijeka.

Cilj je mreže SOS-NET, među ostalim, podizanje standarda socijalnih usluga, umrežavanje i suradnja s europskim mrežama te podrška organizacijama pružateljima socijalnih usluga, osiguravanje veće dostupnosti istih te promoviranje socijalnoga poduzetništva.

Sve zainteresirane organizacije civilnoga društva, ustanove socijalne skrbi te jedinice lokalne samouprave mogu se uključiti u rad Mreže i postati njezini članovi. Dovoljno je obratiti se udruzi "Zvono" na telefon (031) 662-535 ili na e-mail: zvono@os.t-com.hr ili udruzi "Breza" na (031) 272-583 ili na e-mail: udruga.breza@gmail.com, koje će zainteresirane informirati o djelatnostima Mreže i njezinu članstvu.

Pročitano 1123 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok