MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 20. 03. 2014.

Sretan vam Međunarodni dan sreće

Budite sretni bar na Dan srećeBudite sretni bar na Dan srećeDanašnji dan, 20. ožujka ili 20. mart, slavi se kao Međunarodni dan sreće, a danas nam u 17 sati i 57 minuta službeno stiže i proljeće pa imamo dvostruki razlog da danas (a i svih sljedećih dana) budemo – sretni. Međunarodni dan sreće proglasili su Ujedinjeni narodi prije tri godine na prijedlog Kraljevine Butan.

Prijedlog su prihvatile sve 193 članice UN-a i donijele rezoluciju 66-281, u kojoj se objašnjava da je cilj uvođenje toga dana da se "poveća svijest o važnosti potrage za srećom i dobrobiti svjetskog stanovništva" s obzirom da je "potraga za srećom temeljni ljudski cilj". Osim toga, ta rezolucija preporučuje "pravilan i uravnotežen gospodarski rast, koji se temelji na održivom razvoju, iskorjenjivanju siromaštva i poticanju sreće i blagostanja svih naroda".

Pročitano 1073 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok