MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 17. 03. 2014.

150.000 kuna za nastavak "Oazinog" socijalnog programa

Potpisivanje ugovora u Ministarstvu socijalne politike i mladihPotpisivanje ugovora u Ministarstvu socijalne politike i mladihU ponedjeljak, 17. III. 2014. godine, u Ministarstvu socijalne politike i mladih u Zagrebu "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić potpisala je ugovora o nastavku financiranja "Oazinog" socijalnog programa do kraja petog mjeseca (svibnja) 2014. godine.

Ministarstvo, naime, u prvoj polovini ove godine nastavlja provođenje svog trogodišnjeg programa pod nazivom "Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju organizacije civilnog društva", kojim se financiraju trogodišnji programi 69 udruga iz cijele Hrvatske, u ukupnom iznosu od 9.757.477 kuna. Dio sredstava osiguran je u državnom proračunu, a dio će biti prikupljen iz prihoda od igara na sreću.

Među takvim programima je i trogodišnji program "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira", kojega provodi Mirovna grupa Oaza i kojega Ministarstvo ove godine financira sa 150.000 kuna. Tim programom "Oaza" pruža besplatnu pomoć u kući za pedesetak starih osoba te dostavlja besplatne tople obroke za još 40 osoba s područja Belog Manastira i prigradskih naselja Branjin Vrh i Šećerana.

Pročitano 1169 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok