MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 16. 03. 2014.

Rad "Oazinog" gerontomajstora (II/2014)

'Oazin' gerontomajstor Rade Janković'Oazin' gerontomajstor Rade JankovićRadivoj (Rade) Janković kao "Oazin" gerontomajstor bio je zaposlen preko javnih radova do 10. III. 2014. godine. Tokom prošlog mjeseca odradio je više popravaka u "Oazinim" prostorijama u Društvenom centru te u stanovima i kućama korisnika "Oazinog" programa "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira".

Kako su kuće starih osoba većinom i dotrajale i nedovoljno održavane, gerontomajstor je otklanjao sitne kvarove i vršio sitne popravke svega i svačega, od šamotnih cigli u pećima i karnišni do vodovodnih i električnih instalacija. Takve su usluge mnogo značile "Oazinim" korisnicima jer su ih dobivali besplatno, a hoće li ih dobivati i ubuduće – ne zavisi od "Oaze".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok