MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 04. 03. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativke(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Svakog utorka, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vodi Ana Jeličić. U drugom mjesecu 2014. godine održane su četiri takve radionice, uvijek u isto vrijeme: od 18 do 20 sati.

Evo što o radionicama kaže voditeljica Ana:

- Protekao je i najkraći mjesec u godini. Na radionicama je u prosjeku bilo 13 korisnica i možemo reći da im je taj broj bio baš sretan, bar po atmosferi koja je na radionicama vladala. Korisnice su s velikim zadovoljstvom oslikavale podmetače s kartom Baranje, koji su trenutno aktuelni, kao što su se s puno mašte poigravale perlicama pri izradi naušnica i drugog nakita. Mašte im nije nedostajalo niti pri izradi "sretnog drvca" na kamenu, čija izrada ih svaki puta razveseljava i vraća u neke mladalačke, sanjarske dane. I tako, iz radionice u radionicu, korisnice kreiraju različite male suvenire, koji se potom prodajom distribuiraju u razne krajeve naše domovine, kao i u razne dijelove svijeta.

Pročitano 991 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok