Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 23. 02. 2014.

Prvi modul Menadžmenta volontera

'Menadžment volontera' u sklopu projekta 'Volontirajmo za zajednicu''Menadžment volontera' u sklopu projekta 'Volontirajmo za zajednicu'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nedjelju, 23. II. 2014. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održan je prvi modul pod imenom "Organizacija volonterskog rada, opće odredbe i motivacija" iz edukacije "Menadžment volontera", a u sklopu projekta "Volontirajmo za zajednicu", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Edukaciju su provodile trenerice Martina Hećimović i Matea Vranješ iz Crvenog križa Osijek.

Tom prvom modulu, koji je trajao od 10 do 16 sati, prisustvovalo je 16 polaznika iz osam različitih organizacija s područja Grada Belog Manastira. Po riječima trenerica, skupina je bila šarolika, ali su svi međusobno dobro surađivali pa je prvi modul – koji je uzgred rečeno jednom otkazan zbog loših vremenskih uvjeta – uspješno završen.

Pored savladavanja novih znanja i vještina, skupina je imala vremena i za druženje i međusobno upoznavanje, što će im svakako koristiti u daljem radu. Drugi modul zakazan je već za sljedeću nedjelju, 2. III. 2014. godine.

Polaznici edukacije bili su:

1. Ksenija Dimić ("Alerga")

2. Gordana Jakopec ("Alerga")

3. Mirela Kotromanović ("Alerga")

4. Ksenija Marjanović ("Alerga"

5. Mirjana Marjanović ("Alerga")

6. Željka Bagarić (Turistička zajednica Baranje)

7. Beata Kovač (Turistička zajednica Baranje)

8. Zvezdana Blagojević (Udruga roditelja i djece Pčelice)

9. Danijela Sarkanjac (Udruga roditelja i djece Pčelice)

10. Robert Kožić (Savjet mladih Grada Belog Manastira)

11. Silvio Kovač (Crveni križ Beli Manastir)

12. Evica Čutoraš (Zajednica športskih udruga Grada Belog Manastira, Skok-klub – športska rekreacija i ples", "Pustaraši", Gimnastičarsko Društvo Beli Manastir)

13. Lidija Dabić (LAG Baranja)

14. Stela Fabijan ("Oaza")

15. Jelena Opačić-Matijević ("Oaza")

16. Neno Radić ("Oaza")

Najnovije vijesti Jovan

Vezane vijesti