MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 22. 02. 2014.

"Oazini" suveniri za hrvatske liječnike

'Oazin' štand u Hotelu Patria'Oazin' štand u Hotelu PatriaPretposljednjeg vikenda u veljači (21-23. II. 2014) u belomanastirskom Hotelu Patria održan je simpozij "Hepatitis vikend" za liječnike infektivne medicine. Skupu je prisustvovalo 80-ak medicinara iz cijele Hrvatske, koji su se – pored stručnog dijela – upoznali i s prirodnim i drugim ljepotama Baranje.

Pored vizualnih utisaka, gosti su svojim kućama željeli ponijeti i poneki baranjski suvenir, što im je bilo i omogućeno na "Oazinom" štandu, na kome su se našli raznovrsni i zanimljivi uradci s "Oazinih" kreativnih radionica. To je, eto, bila lijepa prilika da se promovira rad i trud Mirovne grupe Oaza, kao i naša Baranja.

Pročitano 1160 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok