MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 19. 02. 2014.

170.000 posjetitelja "Oazine" web-stranice

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKad je u utorak uveče (18. II. 2014) na "Oazinu" web-stranicu postavljen članak "Savjet mladih izabrao pridružene članove", za koji je informacije poslala članica Savjeta Evica Petković, i kad je poveznica na taj članak postavljena na "Oazinu" stranicu na Facebooku, počeo je neobično živ internetski promet vezan za taj članak.

A rezultat te živosti bio je ovakav: spomenuti članak u kratkom vremenu pročitan je preko 350 puta, "Oazina" web-stranica imala je toga dana 267 jedinstvenih posjetitelja, a prestignut je i broj od 170.000 jedinstvenih posjetitelja otkad je stranica pokrenuta. Ti podaci pokazuju ono što već svi dobro znamo: informacije se danas najbrže prenose preko interneta i Facebooka.

Pročitano 1127 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok