MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 03. 02. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom

Kreativna atmosfera na kreativnim radionicamaKreativna atmosfera na kreativnim radionicamaSvakog ponedjeljka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vodi Jelena Opačić-Matijević.

Voditeljica Jelena kaže da je protekli mjesec – prvi u ovoj godini – za "Oazine" kreativke bio mjesec rođendana, slava, ali i rada. Osim toga, prvi mjesec obično je i mjesec euforije pa su se uz rad prepričavale novogodišnje priče, ali i pravili planove za ovu godinu.

- Završavale smo sve što nam je ostalo nedovršeno od radova iz prošle godine i ukrašavale torbe. Njih smo prvo peglale, pa oslikavale, pa popravljale ono što nije najljepše ispalo i na kraju opet peglale da bi oslikani dijelovi "preživjeli" i nakon pranja. I tako smo, uz rad i druženje, ušli i u drugi mjesec ove godine. Ako vas zanima kreativno izražavanje, pridružite nam se – poručuje vam Jelena O-M.

Pročitano 1078 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok