MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 02. 02. 2014.

Privremeno otkazana edukacija "Menadžment volontera"

Edukacija 'Menadžment volontera' 2010. godineEdukacija 'Menadžment volontera' 2010. godine

Za nedjelju, 2. II. 2014. godine, s početkom u 10 sati, bio je zakazan prvi ciklus pod nazivom "Kako isplanirati volonterski program" edukacije "Menadžment volontera". Na edukaciju se prijavilo 27 osoba iz devet udruga i organizacija s područja Grada Belog Manastira. Kako je to prevelik broj za jednu takvu edukaciju, odlučeno je da će ih biti 17, s tim da će ostali biti pozvani kad "Oaza" sljedeći put bude organizirala sličnu edukaciju. Pritom se vodilo računa da budu zastupljene sve prijavljene udruge i organizacije.

Međutim, noću sa subote na nedjelju u Osijeku i Baranji padala je kiša, koja se ledila na tlu, stvarajući opasnu poledicu. Kako su trenerice Martina Hećimović i Matea Vranješ trebale stići u Beli Manastir iz Osijeka te kako su i polaznici edukacije po zaleđenim belomanastirskim ulicama i pločnicima trebali stići do Društvenog centra, odlučeno je da se edukacija otkaže da bi se izbjegle moguće neželjene posljedice. Novi termin zakazat će se naknadno, nakon dogovora s trenericama i polaznicima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok