MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 16. 01. 2014.

Novi projekt "Tolerancija – DA, nasilje – NE"

Osnovna Škola 'Ivan FIlipović' - Velika KopanicaOsnovna Škola 'Ivan FIlipović' - Velika KopanicaPotpisom ugovora, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta potvrdilo je da će iznosom od 50.000 kuna financirati novi "Oazin" projekt pod imenom "Tolerancija DA, nasilje – NE". Radionice iz toga projekta održavat će se u belomanastirskom Društvenom centru svakog petka od 18 do 20 sati te u Osnovnoj školi "Ivan Filipović" iz Velike Kopanice (Brodsko-posavska županija; ravnatelj Željko Flidr) i u Osnovnoj školi Popovac (Osječko-baranjska županija; ravnateljica Jadranka Sabljak).

Cilj projekta je usmjeriti učenike osnovnih škola od prvog do četvrtog razreda na razvijanje multikulturalnosti i tolerancije, poštivanje ljudskih prava i nenasilno rješavanje sukoba. Taj "Oazin" projekt jedan je od 125 projekata prihvaćenih na natječaju za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2013/2014.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok