MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 19. 12. 2013.

Nova gerontodomaćica na javnim radovima

Gospava Dabić i Dubravka SimendićGospava Dabić i Dubravka SimendićOd 11. prosinca 2013. pa do 10. lipnja sljedeće godine u "Oazi" će kao gerontodomaćica, a na bazi javnih radova, raditi Gospavu Dabić iz Branjinog Vrha. Ona će pružati pomoć u kući "Oazinim" korisnicima upravo iz Branjinog Vrha, a u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira". Do kraja godine to će činiti skupa s dosadašnjom gerontodomaćicom Dragicom Štalman, kojoj od Nove godine prestaje radni odnos, a potom će obilaske vršiti samostalno.

Nova gerontodomaćica upoznata je s radom "Oaze" i već je učestvovala u nekim akcijama, a jedna od sljedećih bit će dijeljenje paketića starim osobama povodom zimskih blagdana. Tako će se sigurno još više zbližiti sa starim osobama koje su joj povjerene.

Pročitano 1000 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok