MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 09. 12. 2013.

Donacija "Baranjske čistoće" za besplatne tople obroke

Baranjska čistoća d.o.o.Baranjska čistoća d.o.o.Od 2010. godine Mirovna grupa Oaza svakog radnog dana dostavlja besplatne tople obroke na kućne adrese 40 najugroženijih osoba s područja Grada Belog Manastira, koje određuje Centar za socijalnu skrb. Obroci se pripremaju u Crvenom križu Osijek i dovoze u Beli Manastir, a onda ih "Oazin" vozač razvozi korisnicima.

Nabavku i distribuciju tih toplih obroka Grad Beli Manastir financira godišnjim iznosom od 90.000 kuna, a ostatak daje Ministarstvo socijalne politike i mladih. Ova, 2013. godina imat će 249 radnih dana, što znači da će "Oaza" svojim korisnicima dostaviti čak – 9.960 besplatnih toplih obroka.

Međutim, na koncu ove godine pokazalo se da će "Oazi" za tople obroke, usprkos prenamjenama i humanitarnoj akciji, nedostajati još 2.300 kuna. Stoga se obratila gradskim tvrtkama "Baranjskom vodovodu" i "Baranjskoj čistoći" s molbom da svojim donacijama pomognu skupiti nedostajuća sredstva kako "Oazini" korisnici ne bi ostali bez toplog obroka u predbožićno i prednovogodišnje vrijeme. Ubrzo je stigao pozitivan odgovor od "Baranjske čistoće" s donacijom koja u cijelosti pokriva nedostajući iznos.

U ime svojih 40 korisnika Mirovna grupa Oaza
zahvaljuje
"Baranjskoj čistoći" na donaciji.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok