MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 17. 11. 2013.

Promocija knjige "Bolman je bio Bolman" i u Belom Manastiru

Knjiga o Bolmanu na 758 stranicaKnjiga o Bolmanu na 758 stranicaU petak, 22. XI. 2013. godine, s početkom u 19 sati, u belomanastirskoj Velikoj vijećnici u zgradi P+8 održat će se, u organizaciji SKD-a "Prosvjeta" – Pododbor Beli Manastir, promocija knjige "Bolman je bio Bolman". Tu opširnu knjigu od 758 stranica, svojevrsnu monografiju o svome selu, napisali su:

  • pravnik Jovan M. Nedić (rođen 1958; pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Jagodnjak; kao glavni autor),
  • poljoprivrednik Vidoja Bijelić (rođen 1941; kao glavni kazivač i autor poglavlja po kome je nazvana i cijela knjiga),
  • novinar i enigmatičar Jovan S. Nedić (rođen 1954; administrator web-stranice Mirovne grupe Oaza; kao urednik knjige i autor poglavlja "Poznati Bolmanci" i "Mali rječnik bolmanskog divana").

Recenzent knjige i autor predgovora je historičar dr. Stanoje Bojanin iz Beograda (rođen 1968), čiji je otac dr. Svetomir Bojanin rođeni Bolmanac, dok je knjigu grafički i tehnički oblikovao Milan Drača iz Jagodnjaka, direktor Komunalno-trgovačkog društva (KTD) Gmajna, što znači da je knjiga kompletno urađena domaćim snagama.

SKD "Prosvjeta" i autori na promociju pozivaju zainteresirane Bolmance, Belomanastirce i sve Baranjce, kao i ostale ljude dobre volje. Svima njima vrata Velike vijećnice bit će širom otvorena.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok