MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 13. 11. 2013.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom

Mašti i novim idejama nema granicaMašti i novim idejama nema granicaSvakog utorka, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vodi Ana Jeličić. U desetom mjesecu 2013. godine održano je pet takvih radionica. Održavaju se uvijek u isto vrijeme (od 18 do 20 sati), voditeljica je uvijek ista, a i korisnice su uglavnom iste i u prosjeku ih bude dvanaest.

Voditeljica Ana kaže:

- Radionice su odisale velikim elanom. Radovi su nastajali s ljubavlju i maštom jer smo u proteklom mjesecu imale humanitarnu akciju, kojom su skupljane donacije za dostavu besplatnih toplih obroka našim siromašnim sugrađanima. A u tome se svaka korisnica htjela pokazati, bilo da je nešto oslikavala ili je nešto vještim rukama izrađivala. Među tako nastalim predmetima bilo je raznih ukrasa od fimo-mase, nakita, magnetića i još puno drugoga što je plijenilo poglede. I tako se opet, po tko zna koji put, potvrdilo da mašti i novim idejama nema granica. Nažalost, naše radionice imaju vremensku granicu pa vrijeme druženja brzo prođe. No, ništa zato, sljedeći utorak je već na pragu, a s njim i novo druženje.

Pročitano 1008 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok