MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 13. 11. 2013.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom

Na radionicama vlada - dobro raspoloženjeNa radionicama vlada - dobro raspoloženjeSvakog ponedjeljka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vodi Jelena Opačić-Matijević.

U desetom mjesecu 2013. godine održane su četiri takve radionica, na kojima je bilo od 8 do 13 korisnica. Na prvoj su, kao i prethodnog mjeseca, izrađivale suvenire za akciju prikupljanja donacija za "Oazinu" socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka. Ta akcija održana je 12. X. 2013. godine, a svaki građanin za doniranih pet i više kuna mogao je kao poklon na "Oazinom" štandu izabrati neki od ponuđenih suvenira.

Na ostalim radionicama korisnice su se "igrale" fimo-masom i izrađivale privjeske za ogrlice i privjeske za ključeve. Uz uobičajene šale i smijeh, rad je bio ugodniji, a zadovoljstvo voditeljice još veće, i to kako zbog dobrog raspoloženja, tako i zbog lijepih i kvalitetnih radova.

Pročitano 968 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok