MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 15. 10. 2013.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom

Na radionicama se radi s velikim elanomNa radionicama se radi s velikim elanomVeć nekoliko godina, svakog utorka od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vodi Ana Jeličić. U devetom mjesecu 2013. godine održane su četiri takve radionice. I pored tmurnih, kišnih dana, radionice su – prema riječima voditeljice Ane – bile posjećene, kreativne i maštovite:

- Vješte ruke naših korisnica vrijedno su izrađivale nakit i magnetiće te oslikavale sve što se oslikati može jer – njihova je mašta neiscrpna.

- Na svakoj se radionici radilo s velikim elanom. Stigla nam je, naime, jesen, a s njom i razni sajmovi na kojima treba izlagati. I to ne samo izlagati, treba se pokazati u što boljem svjetlu jer svagdje je prisutan veliki broj izlagača, konkurenata, sa širokom paletom proizvoda s kojom se treba nositi i privući pažnju posjetilaca.

Svakom izrađenom predmetu daju jedinstven pečatSvakom izrađenom predmetu daju jedinstven pečat- Mada cilj radionica nije takmičenje, korisnice se trude biti svoje i jedinstvene i svakom predmetu dati neki svoj pečat. A nije im to ni teško jer je okruženje u kome se družimo pozitivno. Svaka radionica, uz miris boja, ima i miris tek skuhane kave, čaja i kolača, koji se često nađu na stolu jer se i u tome "slatkom" polju korisnice žele iskazati. Tu se dijele i recepti, ali i tuga i radost, kao i nesebično prijateljstvo – kaže Ana Jeličić.

Pročitano 1101 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok