MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 14. 10. 2013.

Od danas "Oazina" natpisna ploča na Društvenom centru

Ploča je postavljena za tili časPloča je postavljena za tili časU ponedjeljak, 14. X. 2013. godine, konačno je na zgradu Društvenog centra u Belom Manastiru postavljena natpisna ploča s imenom Mirovne grupe Oaza Beli Manastir. Kažemo konačno, a ne svečano zbog toga što se taj čin čekao "godinama"…, dogovaralo se, pregovaralo se, odlagalo se i napokon je urađeno. I svima u "Oazi" je laknulo: zadovoljili smo zakonsku formu, a i nećemo više morati slušati direktoričine prijekore.

Mada je Mirovna grupa Oaza u našoj zajednici prepoznatljiv "brend", postavljanjem te ploče na ulični fasadni zid Društvenog centra postali smo još uočljiviji pa nas lako može pronaći i bilo koji putnik namjernik. Ploču su postavili "Oazin" web-dizajner Neno i razvozač toplih obroka Ljubo, koji su tom poslu orno prionuli i u tili ga čas obavili. Malo šale, malo zbilje, ali naša je obaveza bila da postavimo ploču s imenom naše "firme", a drugim "firmama" koje to još nisu uradili savjetujemo da postave svoje natpisne ploče jer će ih kazna "koštati" puno više od nje same.

'Oazina' natpisna ploča na Društvenom centru'Oazina' natpisna ploča na Društvenom centru

Pročitano 1138 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok