MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 03. 10. 2013.

Druga sjednica "Oazinog" Upravnog odbora

Upravni odbor Mirovne grupe OazaUpravni odbor Mirovne grupe OazaU četvrtak, 3. X. 2013. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je druga sjednica Upravnog odbora (UO) Mirovne grupe Oaza. Prisutni su bili članovi: Gordana Čiča, Jasna Petrović, Sofija Petrović i Milenko Stanić, a odsutna je bila dr. med. Miroslava Kralj.

Na početku sjednice usvojen je zapisnika s prve sjednice UO, održane 23. IV. 2013. godine poslije izborne sjednice Skupštine Mirovne grupe Oaza, na kojoj je i izabran sadašnji sastav UO. U nastavku sjednice jednoglasno su usvojene odluke o donošenju Pravilnika o zapošljavanju i Pravilnika o korištenju privatnih vozila u službene svrhe te je prihvaćen Godišnji operativni plan rada za 2014. godinu. "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić informirala je Upravni odbor o radu Mirovne grupe Oaza i o kvartalnom i polugodišnjem izvještaju. Izvještaji su jednoglasno usvojeni.

Projekt-koordinatorica upoznala je UO i s odlukama o zapošljavanja u periodu od 23. IV. 2013. do danas te o trenutnim i planiranim aktivnostima. Uz pomoć zapisničarke na sjednici Ane Jeličić predstavila je predstojeće "Oazine" aktivnosti: prikupljanje donacija za dostavu besplatnih toplih obroka starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira te volontersku akciju sa studentima i profesorima osječkog Medicinskog fakulteta u sklopu projekta "Volontirajmo za zajednicu", koji "Oaza" provodi u partnerstvu s "Alergom" i Gradom Belim Manastirom.

Članovi Upravnog odbora zamolili su da ih se unaprijed obavještava o terminima svih većih aktivnosti kako bi se mogli uključili u njih.

Pročitano 1183 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok