Ispiši ovu stranicu
Subota, 28. 09. 2013.

Osijek i Baranja za početnike

Adnan, Milijana i Slavko na obali baranjske KarašiceAdnan, Milijana i Slavko na obali baranjske Karašice(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 28. IX. 2013. godine, u Osijeku je započeo dvodnevni 29. Susret odgonetača i zagonetača Hrvatske (SOZAH) u organizaciji Zagonetačkog kluba "Osijek" (skraćeno Zakos). Uz tridesetak učesnika iz Hrvatske, na SOZAH-u su učestvovali i Nikola Petkovski iz Skoplja (Makedonija), Ilija Đurković iz Podgorice (Crna Gora), Adnan Spahić iz Tuzle i Nedjeljko Nedić iz Ugljare kod Orašja (BiH) te Ivan Andonov i Milorad Živanić iz Beograda, Slavko Bovan iz Kikinde i Zoran Radisavljević iz Novog Sada (Srbija).

Neki od učesnika SOZAH-a stigli su u Osijek već u petak, a Slavko Bovan sa suprugom Milijanom i Adnan Spahić bili su smješteni u Belom Manastiru. Njihovi su im domaćini organizirali razgledanje Osijeka i Baranje pod nazivom "Osijek i Baranja za početnike". To je rezultiralo brojnim prilozima o Osijeku i Baranji na Slavkovoj fejsbukovskoj stranici i na njegovom blogu Enigmatika (tupljenje i oštrenje), najpopularnijem enigmatskom blogu na prostoru bivše Jugoslavije (pogledati ovdje: prilog-1, prilog-2, prilog-3, prilog-4, prilog-5, prilog-6, prilog-7, prilog-8, prilog-9).

Najnovije vijesti Jovan

Vezane vijesti