MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 28. 09. 2013.

Poziv na volontiranje u Novom Sadu

Novi Sad čeka volontere iz HrvatskeNovi Sad čeka volontere iz HrvatskeVolonterski centar Osijek u partnerstvu s Gradom Osijekom, Upravnim odjelom za socijalnu skrb i zdravstvo, te s Novosadskim humanitarnim centrom, kao nositeljem projekta u Srbiji i Agencijom za ravnomerni regionalni razvoj AP Vojvodine kao partnerom, provodi projekt "Volonteri bez granica". Projekt je financiran sredstvima EU kroz IPA-program prekogranične suradnje, a usmjeren je na izgradnju kapaciteta za razvoj aktivnog volonterskog angažmana građana kroz prekograničnu suradnju Hrvatske i Srbije.

Jedna od ključnih aktivnosti projekta je i pilot-program prekogranične razmjene volontera između Hrvatske i Srbije, kojim se želi uspostaviti novi, dugoročniji model prekogranične suradnje kroz volontiranje te postaviti temelje za nove partnerske projekte i interkulturalne aktivnosti. Pilot-programom planirana je razmjena 4-5 volontera iz prekograničnih regija Hrvatske i Srbije, koji će imati priliku volontirati dva tjedna u udrugama i javnim ustanovama iz Hrvatske i Srbije.

Ovim putem pozivaju se volonteri da se prijave za volontiranje u novosadskim organizacijama civilnog društva i javnim ustanovama, koje će se održati od 27. X. do 9. XI. 2013. godine (dva tjedna). Troškove smještaja volontera i ostale troškove za vrijeme boravka u Srbiji snose Volonterski centar Osijek i Novosadski humanitarni centar kroz projekt.

Prijavnica te uvjeti za prijavu na natječaj za volontiranje u Novom Sadu, kao i obveze volontera, mogu se dobiti od Volonterskog centra Osijek (tel.: 385 (31) 211-306; e-mail: info@vcos.hr).

Ukoliko ste zainteresirani za volontiranje u Novom Sadu, najkasnije do 4. X. 2013. ispunite prijavnicu te uz nju priložite svoj životopis i dokaz o volontiranju. Natječajnu dokumentaciju pošaljite e-mailom na info@vcos.hr, faksom na 031-200-457 ili osobno dostavite u Volonterski centar Osijek, Lorenza Jägera 12.

Po primitku svih prijava, a na temelju postavljenih kriterija, projektni tim napravit će selekciju te pozvati kandidate na intervju 14. ili 15. listopada, o čemu će telefonski obavijestiti kandidate najkasnije do 11. listopada 2013.

Pročitano 1653 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok