Ispiši ovu stranicu
Utorak, 10. 09. 2013.

Baranjska turistička ponuda na portalu "Put pod noge"

Od web-portal http://putpodnoge.hr/ primili smo sljedeće pismo, koje prenosimo u cijelosti. Na tom portalu nalazi se i lijepa prezentacija baranjske turističke ponude, koja se može vidjeti ovdje.

Poštovani,
dozvolite nam da vas upoznamo s našim višeslojnim društveno otvorenim internetskim projektom http://putpodnoge.hr/
, koji spaja promociju kontinentalnog turizma, društvenu mrežu i zabavu.

Promotivni dio projekta, tj. naši izleti, bazirani su isključivo na osobnom iskustvu. Terenski obilazimo sve zanimljive i skrivene lokacije, profesionalno ih fotografiramo, a kroz razgovor s ljudima na terenu upoznajemo njihov predan rad i trud. Prikupljamo korisne informacije i bez ikakve financijske naknade unosimo ih u rapidno rastuću bazu podataka te tematski povezujemo različita odredišta (sakralni objekti, lov, ribolov, gastronomija…) u izlete koje je moguće ostvariti u jednom ili u dva dana.

Društveni dio projekta sastoji se od društvene mreže, u kojoj – preko registracije u društvenu mrežu – povezujemo davatelje turističkih usluga s ostatkom svijeta i stvaramo jedan prekrasan virtualni svijet zabave, putovanja i nagrađivanja. Davatelji turističkih usluga mogu besplatno prezentirati svoje destinacije, a članovi osvajaju bodove za aktivnosti (dodavanje vlastitih sadržaja, komentiranje i ocjenjivanje), koje mogu zamijenjivati za razne nagrade, popuste, kupone i slične pogodnosti vezane uz turizam, gastronomiju i enologiju . Nagrađuje se posjetitelj mjeseca!

Ako voliš Hrvatsku, daljinski u zid i – put pod noge!

Najnovije vijesti Jovan

Vezane vijesti