MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 02. 08. 2013.

"Oazine" likovno-kreativne radionice za žene

'Oazini' unikatni suveniri'Oazini' unikatni suveniriU mjesecu srpnju 2013. godine održano je devet "Oazinih" likovno-kreativnih radionica za žene. Kao i do sada radionice su se održavale dva puta tjedno (ponedjeljkom i utorkom) s već poznatim voditeljicama Anom i Jelenom. Posjećenost radionica bila je zavidna, usprkos ovim ljetnim vrućinama i godišnjim odmorima. A kako i ne bi kad se u "Oazi", pored kreativnosti, velika pažnja pridaje i radnoj atmosferi. U ugodno klimatiziranom prostoru, s hladnim napicima i svim potrebnim materijalom, tko ne bi uživao? Uz malo volje i puno mašte nastaju upravo ovakvi unikatni suveniri koje možete vidjeti na našim fotografijama.

Na likovno-kreativnim radionicama...Na likovno-kreativnim radionicama...... uz malo volje i puno mašte...... uz malo volje i puno mašte...Svi ti s ljubavlju urađeni predmeti ovaj su se mjesec našli na štandovima sajmova koji su održani u Belom Manastiru i Tenji. Na Sajam udruga u Belom Manastiru "Oazine" je kreativke pozvalo zagrebačko Hrvatsko debatno društvo, a na već tradicionalni Sajam udruga u Tenji Ženska udruga "Izvor". "Oaza" sve pozive rado prihvata jer ima što pokazati i čime se pohvaliti, a tako se ujedno promovira i rad civilnog društva u Baranji.... nastaju unikatni suveniri...... nastaju unikatni suveniri...... koji se prodaju na sajmovima... koji se prodaju na sajmovima

Pročitano 2113 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok