MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 25. 07. 2013.

Programu "Volontirajmo za zajednicu" 95.000 kuna

'Oazina' projekt-koordinatorica potpisuje ugovor vrijedan 95.000 kuna'Oazina' projekt-koordinatorica potpisuje ugovor vrijedan 95.000 kunaU četvrtak ujutro, 25. VII. 2013. godine, u Ministarstvu socijalne politike i mladih, Savska 66 u Zagrebu, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić potpisala je "Ugovor o sufinanciranju programa lokalnog volonterskog centra u 2013. godini iz sredstava Državnog proračun, prihoda od igara na sreću za 2013. godinu".

Program se zove "Volontirajmo za zajednicu", a provodit će ga Mirovna grupa Oaza u partnerstvu s Udrugom osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga" i s Gradom Belim Manastirom. Provodit će se 11 mjeseci (od 1. VI. 2013. godine do 31. V. 2013. godine) na području Grada Belog Manastira, u Belom Manastiru i prigradskim naseljima Branjinom Vrhu, Šećerani i Šumarini. Ministarstvo program sufinancira s 95.000 kuna.

Svrha programa je educirati građane, volontere i organizatore volontiranja kako bi promovirali vrijednosti i praksu volontiranja na području Grada Belog Manastira, a opći cilj programa je povećati učešće i aktivni doprinos građana u razvoju volonterstva.

Pročitano 1283 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok