MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 28. 05. 2013.

Takmičenje u pripremanju cigan-pečenja u Bolmanu

Bolmansko naselje znamenitog imena: ParizBolmansko naselje znamenitog imena: ParizU srijedu, 29. V. 2013. godine, u organizaciji Općine Jagodnjak i općinskog načelnika Anđelka Balabana, u bolmanskom Parizu održat će se jedinstvena manifestacija – takmičenje u pripremanju cigan-pečenja, tradicionalnog romskog specijaliteta. Takmičenje počinje u 16 sati, a kako bi taj jedinstveni događaj protekao u što boljoj atmosferi, pobrinut će se Romsko kulturno-umjetničko društvo iz Darde. Najuspješnijeg takmičara očekuje vrijedna i zanimljiva nagrada – pravi zlatni prsten "pečatnjak".

Do sada je prijavljeno 30-ak ekipa iz Baranje i obližnjih mjesta Slavonije, a zainteresirani se još uvijek mogu prijaviti izravno neposrednom organizatoru Milanu Bogdanu, na mobilni telefon 098-965-7602. Za sve učesnike Općina je osigurala po dva kilograma kvalitetnog mesa, a o najboljima će odlučivati petočlani žiri sastavljen po kriteriju tjelesne težine – nijedan ne smije imati manje od 100 kilograma.

- Svi zainteresirani ljubitelji te romske gastronomske delicije dobro su došli u Bolman, poručuje Anđelko Balaban, načelnik Općine Jagodnjak.

Pročitano 1357 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok