MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 15. 05. 2013.

Dragana i Savica javne radove opet odrađuju u "Oazi"

Dragana Jeličić u 'Oazinom' internet-klubuDragana Jeličić u 'Oazinom' internet-klubuDragana Jeličić i Savica Vujatović bile su prošle godine preko javnih radova zaposlene u "Oazi" na četiri mjeseca (15. III. – 14. VII. 2012), prva kao asistentica u "Oazinom" internet-klubu, a druga kao dopuna na poslovima vezanim za kreativne radionice za žene te za pomoć u šivanju za potrebe starih osoba. O tome postoji zapis na "Oazinoj" web-stranici ovdje. Ove godine njih dvije imaju pravo na još dva mjeseca javnih radova pa će u "Oazi" biti zaposlene od prvog dana svibnja do posljednjeg dana lipnja.

Savica je redovna korisnica "Oazinih" likovno-kreativnih radionica za žene ponedjeljkom i utorkom. Kako se isticala svojom kreativnošću, bilo je logično da se za vrijeme javnih radova uključi u taj vid rada pa da svoje radno vrijeme iskoristi za šivanje te oslikavanje stakla i platna pod budnim okom svojih mentorica Jelene i Ane.

Savica Vujatović u svom elementuSavica Vujatović u svom elementuTako nastali proizvodi naći će se na raznim prodajnim i izložbenim mjestima. Šteta što će njen talent biti iskorišten samo dva mjeseca. Ali, za utjehu, ostat će njeni radovi koji će nastati na budućim likovno-kreativnim radionicama, na kojima će svoje znanje i vještine prenositi i na druge korisnice.

Dragana će opet pružati pomoć korisnicima "Oazinog" internet-kluba pri korištenju kompjutera, pisanju molbi, dopisa i slično, ali će se – kao što je to bilo i prošle godine – uključivati i u druge poslove ili akcije koje u "Oazi" treba (od)raditi.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok