MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 12. 05. 2013.

Ciklus radionica "Dodir nade"

 Učesnici ciklusa radionica 'Dodir nade' Učesnici ciklusa radionica 'Dodir nade'Početkom ožujka 2013. godine započeo je novi ciklus radionica iz projekta "Dodir nade" u kojem učestvuju i tri mlade Belomanastirke: Ana Jeličić, Evica Petković i Bojana Tešić. Projekt "Dodir nade" kod nas se provodi već desetak godina, a nastao je u suradnji osječkog Centra za mir, nenasilje i ljudska prava i mirovno angažiranih teologa, psihologa i medijatora iz Centra za pomirenje "Footprints" iz Engleske. Projekt čine dva modula, a do sada je u projektu sudjelovalo oko 250 osoba.

U subotu i nedjelju, 11. i 12. V. 2013. godine, u belomanastirskom Hotelu "Patria" održana je četvrta radionica prvog modula na kojoj su sudjelovale i spomenute Belomanastirke. Ana Jeličić kaže da im je drago što sudjeluju u tom projektu:

- Bilo je jednako zanimljivo, kao i na tri prethodne radionice, s tim da smo sada bile na svom terenu pa smo to iskoristile i za promociju naše Baranje. Radionice su zanimljive, dinamične i nabijene emocijama, ponekad i potresne jer su posvećene ozdravljenju duha, oprostu, životnim i ratnim traumama... No uz iskusne trenere, pastora Clivea R. Fowlea i Nenu Arvaj (Osijek) i njihove goste u ulogama suvoditelja, sve teče "kao po loju" i vrijeme nam brzo prolazi. Iskustva i poznanstva stečena na radionicama dragocjena su mi i duboko ih nosim u sebi. Svaka radionica odvija se na drugom mjestu pa tako upoznajem i nove krajeve. Moram na kraju zahvaliti i "Oazi" preko koje sam dospjela do ove kvalitetne edukacije.

Lijepa je ta Baranja!Lijepa je ta Baranja!

Pročitano 1375 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok