MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 30. 04. 2013.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom

Radionice pune mašte i dobre atmosfereRadionice pune mašte i dobre atmosfereVeć nekoliko godina, svakog utorka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene koje vodi Ana Jeličić. Evo kako ona opisuje radionice održane u četvrtom mjesecu 2013. godine:

- U proteklom mjesecu održane su tri likovno-kreativne radionice utorkom, na kojima je bilo od 12 do 14 korisnica. Radionice kao radionice reći će netko, ali nisu jer svaka naša radionica ima neku svoju priču. Ovaj mjesec oslikavale smo platnene torbe s veselim, žutim suncokretima baranjskih polja te izrađivale maštovite broševe i piši-briši podsjetnike. Sve što sada radimo i izrađujemo bit će izloženo na sajmovima koji nam slijede tokom ljetnih mjeseci.

- Pored vrijednog rada na zadanu temu, uvijek se nađe vremena i za poneko slavlje, proslavu rođendana ili praznika te obilježavanje npr. diplome djeteta, odlaska na rad ili jednostavno dolaska nove korisnica. Naša kreativnost, mašta i dobra atmosfera poznate su pa nam se ponekad pridruži i poneki korisnik, kao recimo nečiji sin, dečko ili samo radoznalac. Razmjenjujemo iskustva i stvaramo nova prijateljstva i nestrpljivo iščekujemo sljedeći susret, na koji možete doći i – VI.

Suncokreti baranjskih polja…Suncokreti baranjskih polja… … izrađeni rukama vrijednih korisnica… izrađeni rukama vrijednih korisnica

 

Pročitano 1495 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok