MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 23. 04. 2013.

Radionica "Politika (ni)je za mene"

Tomislav Vrbanić (u sredini)Tomislav Vrbanić (u sredini)U utorak, 23. IV. 2013. godine, od 10 do 14 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je radionica "Politika (ni)je za mene". To je treća u nizu info-radionica koje provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje mladih / regionalni Info-centar za mlade Osijek, u suradnji s belomanastirskim P.G.D.I.-jem. Takve radionice održavaju se u sklopu istoimenog projekta i u suradnji i uz financijsku podršku Savjeta mladih Osječko-baranjske županije. Na prijedlog Mirovne grupe Oaza, u kojoj je preko javnih radova radio kao suradnik za rad s mladima, radionici se priključio i Tomislav Vrbanić iz Belog Manastira.

- Radionica mi se veoma svidjela jer se bavila problemima jedne lokalne zajednice te doprinijela većoj informiranosti, motivaciji i uključenosti mladih. Inače, projekt daje mogućnost mladima da sami sudjeluju u procesima donošenja vrlo bitnih odluka u svim segmentima društva te da pronađu načine i mogućnosti kako bi olakšali život sebi i svima oko nas.

Pročitano 1171 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok