MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 19. 04. 2013.

Forum za traženje partnera

IPA Prekogranični program Hrvatska – SrbijaIPA Prekogranični program Hrvatska – SrbijaU četvrtak, 19. IV. 2013. godine, s početkom u 10 sati, održan je u Hotelu Osijek "Forum za traženje partnera". Forum su – u okviru priprema za Treći poziv na predaju projektnih prijedloga IPA Prekograničnog programa Hrvatska – Srbija – organizirali Zajedničko tehničko tajništvo IPA Prekograničnog programa Hrvatska – Srbija 2007-2013, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije (Zagreb) i Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije, uz podršku ugovornih tijela programa: Agencije za regionalni razvoj RH i Delegacije Europske komisije u Republici Srbiji. Jedna od sudionica Foruma bila je i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Cilj Foruma bio je usmjeren na pronalaženje partnera za projekte, ponajprije kroz interakciju između samih sudionika. Organizatori su zainteresiranim stranama osigurali prostor i vrijeme kako bi predstavile sebe i svoje aktivnosti, ali i kako bi se upoznali s ostalim sudionicima koji su također došli pronaći partnera za svoju projektnu ideju.

Učesnici Foruma za traženje partneraUčesnici Foruma za traženje partneraNakon predstavljanja tri projekta koji su prošli na Prvom pozivu, organizatori su pozvali prisutne da se osobno predstave i da predstave svoje programe kako bi ostali vidjeli čime se bave i da ocijene mogu li im biti partneri.

Partnera sa srpske strane bilo je mnogo, ali s hrvatske veoma malo. Ideja organizatora bila je veoma dobra, ali se za nju malo znalo. Očito da informacija o održavanju Foruma nije došla do lokalnih samouprava, nevladinih organizacija i institucija iz Hrvatske.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok