MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 03. 04. 2013.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom

Proljetni motivi u proljetnom mjesecuProljetni motivi u proljetnom mjesecuVeć nekoliko godina, svakog ponedjeljka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Na radionicama bude između 10 i 15 korisnica.

Treći mjesec 2013. godine na tim je radionicama shvaćen kao mjesec proljeća, iako vremenske prilike to nisu potvrđivale. Zato su vrijedne "Oazine" kreativke oslikavale šalove i torbe cvjetnim motivima, peglale ih i stavljale deklaracije na njih, pripremajući ih tako za slanje u suvenirnicu u Osijeku. Posljednji ponedjeljak bio je priprema za Uskrs pa su se izrađivale košarice od kartona za jaja ili za poklončiće.

Pročitano 1349 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok