MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 31. 03. 2013.

Godišnji koncert darđanskog KUD-a

Koncert koji prevazilazi lokalne okvireKoncert koji prevazilazi lokalne okvirePredzadnje subotu u ovom mjesecu, u mjesnom Domu kulture, održan je godišnji koncert Kulturno-umjetničkog društva ''Branko Radičević'' iz Darde. Pored domaćeg KUD-a, na koncertu je nastupio i KUD ''Svetozar Marković'' iz Novog Sada. Gosti su se predstavili koreografijom "Ciganske igre iz Vojvodine", a dječja i odrasla grupa domaćina izvele su nekoliko koreografija: "Srpske igre iz Sarajevskog polja", "Bunjevačke igre", "Igre iz Zapadne Slavonije", "Igre iz Baranje", "Igre iz Šumadije" te "Igre iz beogradske Posavine".

Na koncertu se predstavila i ženska pjevačka grupa, koja je izvela splet narodnih pjesama. Pored uzvanika iz kulturnog, političkog i privrednog života Baranje i Slavonije, program je pratilo i oko 400 gledalaca iz Darde i okoline, pa se time pokazalo da godišnji koncert darđanskog KUD-a prevazilazi lokalne okvire.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok