MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 27. 03. 2013.

Uskršnji paketići za "Oazine" stare korisnike

Dubravka Simendić i Evica PetkovićDubravka Simendić i Evica PetkovićU srijedu, 27. III. 2013. godine, "Oazini" aktivisti na programu "Pomoć starim i nemoćnim osobama": Ana Jeličić, Dubravka Simendić i Ljubomir Jeličić organizirali su nabavku artikala za uskršnje paketiće namijenjene starim osobama. Ove su godine paketići doista skromni i sadrže samo čokoladne kekse i kavu.

Da bi paketići ipak bili ljepši i "topliji", pobrinule su se voditeljice "Oazinih" likovno-kreativnih radionica za žene i djecu pa su korisnici i korisnice tih radionica iscrtali 50-ak čestitki na plavim, crvenim, narančastim i zelenim kartonima i uime Mirovne grupe Oaza zaželjeli sretan Uskrs starim osobama koje obilaze "Oazine" gerontodomaćice. Paketiće je zapakovala i sortirala Evica Petković, koja preko javnih radova radi u "Oazi" kao suradnica za rad s mladima.

Isti dan, u 13 sati, "Oazine" gerontodomaćice okupile su se na redovnom sastanku gerontotima i preuzele paketiće za osobe koje obilaze. U četvrtak i petak paketići će biti razdijeljeni korisnicima. Time će ta mala radost, na ovogodišnji prohladni Uskrs, stići našim starim sugrađanima u Belom Manastiru, Šećerani i Branjinom Vrhu i sigurno obradovati najviše one čija je rodbina daleko ili one koji nemaju baš nikoga… A radovat će se i svi oni koji su učestvovali u pripremi paketića.

B. Bakač, D. Štalman, J. Opačić-Matijević, D. VranješB. Bakač, D. Štalman, J. Opačić-Matijević, D. Vranješ'Oazina' gerontodomaćica Dragica Štalman…'Oazina' gerontodomaćica Dragica Štalman…

…već je podijelila uskršnje paketiće……već je podijelila uskršnje paketiće…… korisnicima koje ona obilazi… korisnicima koje ona obilazi

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok