MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 25. 03. 2013.

Gdje su pijetlovi i koke?

Daria Babić (desno)Daria Babić (desno)I ovog ponedjeljka, 25. III. 2013. godine, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je besplatna "Oazina" likovno-kreativna radionica za žene, koju je vodila Jelena Opačić-Matijević. Iako je vani padao gusti snijeg kao da dolazi Božić, "Oazine" kreativke ipak su se pripremale za – Uskrs. Ove godine vrijeme se poigralo s nama, ali kalendar kaže drugačije.

Naše vrijedne žene na radionici su pravile košarice za jaja i uskršnje poklončiće. Uvijek kažemo žene, ali imamo mi i djevojaka. Prošlog ljeta kreativkama se pridružila Daria Babić, djevojka kojoj sve ide od ruke, a odnedavno i Evica Petković, djevojka koja trenutno preko javnih radova radi u "Oazi". Dakle, i mladi su ipak zainteresirani za kreativni rad, samo im ga treba približiti.

Na kraju ovog izvještaja, voditeljica Jelena postavlja udarno uskršnje pitanje: Kako to da zec donosi jaja? Gdje su tu pijetlovi i koke? Odgovor možete napisati u komentarima uz ovaj članak.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok