MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 03. 2013.

Radionica o izmjenama Statuta i ostalih dokumenata

Branislav Vorkapić, izvršni direktor OGI-jaBranislav Vorkapić, izvršni direktor OGI-jaU srijedu, 6. III. 2013. godine, na inicijativu projekt-koordinatorice Vesne Nedić, u Mirovnoj grupi Oaza organizirana je radionica o izmjenama i dopunama "Oazinog" Statuta i drugih službenih dokumenata. Radionicu je držao Branislav Vorkapić, izvršni direktor osječke Organizacije za građanske inicijative (OGI).

Radionici su, osim Branislava Vorkapića i Vesne Nedić, prisustvovale još i "Oazine" aktivistice i članice projektne grupe: Stela Fabijan, Ana Jeličić, Jelena Opačić-Matijević i Dubravka Simendić.

Stela, Jelena, Dubravka, Ana i VesnaStela, Jelena, Dubravka, Ana i Vesna

 

 

Posljednje dopune "Oazinog" Statuta urađene su prije četiri godine (2009), a od tada pa do danas desile su se mnoge promjene u "Oazinom" radu, a i u zakonodavstvu Republike Hrvatske. Na radionici je bilo govora i o raznim dokumentima koje organizacije poput "Oaze" moraju imati: o pravilnicima o radu, o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta, o visini plaća, o korištenju imovine te privatnih i službenih automobila; o uputama o financijskom poslovanju; o izvršnim smjernicama za zaposlenike i volontere itd.

Pročitano 1217 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok