MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 03. 2013.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom

Dobro društvo s oslikanim maramamaDobro društvo s oslikanim maramamaVeć nekoliko godina, svakog utorka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene koje vodi Ana Jeličić. Evo kako ona opisuje radionice održane u drugom mjesecu 2013. godine:

- Petog, dvanaestog, devetnaestog i 26. veljače održavane su redovite likovno-kreativne radionice za žene. Posjećenost je, kao i obično, bila dobra, bez obzira na vremenske prilike i neprilike koje su vezane uz ove zimske mjesece. Od 12 do 15 korisnica po radionici smatramo da je dobar odaziv.

- Teme radionica su, kao i do sada, raznolike: oslikavale su se svilene marame i izrađivao se nakit od otpadaka kože koju nam je donirala gospođa Ljubica Juračić, koja nije članica "Oaze", ali s kojom imamo lijepu suradnju. I tako je, pod vještim i nešto manje vještim prstima, nastajao unikatni nakit koji će svjetlo dana ugledati na štandovima nadolazećih sajmova. Svaku našu radionicu, inače, krasi dobro društvo, dobro raspoloženje i razigrana mašta. U takvoj atmosferi korisnicama sam i čestitala Osmi mart, Dan žena.

Unikatni nakit…Unikatni nakit…… od otpadaka kože… od otpadaka kože

Pročitano 2664 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok