MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 03. 2013.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom

Oslikavanje platnenih torbiOslikavanje platnenih torbiVeć nekoliko godina, svakog ponedjeljka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Evo kako ona opisuje radionice održane u drugom mjesecu 2013. godine:

- Krajem prvog mjesec radile smo broševe od platna za humanitarnu inicijativu "Cvjetić za Matiju". Kako su se ti broševi svidjeli našim korisnicama, nastavile smo ih izrađivati za sebe i svoje bližnje. Bliži se i proljeće pa prelazimo na proljetnu kolekciju: oslikavanje platnenih torbi i šalova. Najbolje radove odnijet ćemo u osječku suvenirnicu "Panona" i ponuditi ih turistima koji posjećuju Slavoniju i Baranju.

Pročitano 1890 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok