MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 03. 2013.

Evica Petković, "Oazina" suradnica za rad s mladima

U 'Oazi' stičem nova znanja i iskustvaU 'Oazi' stičem nova znanja i iskustvaOd 21. I. 2013. godine u "Oazinom" internet-klubu kao suradnica za rad s mladima, a preko mjere zapošljavanja javni radovi, zaposlena je na period od tri mjeseca Evica Petković iz Šećerane. Evo što ona kaže o sebi i svom dosadašnjem radu:

- Imam 23 godine. Završila sam gimnaziju općeg smjera u Belom Manastiru, a trenutno sam studentica Građevinskog fakulteta u Osijeku.

Za Mirovnu grupu Oaza čula sam još u srednjoj školi od prijatelja, ali nažalost nisam sudjelovala u radionicama i seminarima koje je organizirala "Oaza". Sam rad Mirovne grupe Oaza oduvijek mi je bio zanimljiv zbog raznih druženje, događanja te edukativnih i kreativnih radionica, koji su namijenjeni svima koji su otvoreni za takav način rada. Kako sam i sama takva, s oduševljenjem sam počela raditi u "Oazi". A radim kao suradnica u radu s mladima, točnije nadzirem ih prilikom korištenja računala i pristupa internetu u "Oazinom" internet-klubu i pomažem im ako naiđu na neke nejasnoće i poteškoće. Tijekom mjeseca veljače imali smo, na primjer, 680 pristupa internetu.

Sudjelovala sam i u "Oazinim" humanitarnim akcijama, a rado ću se uključiti i u sve buduće "Oazine" akcije. Sve u svemu, sviđa mi se program rada udruge u kojoj trenutno radim i veselim se budućem radu i stjecanju novih znanja i iskustava.

Pročitano 1985 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok