MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 03. 2013.

Javni poziv za izbor članova Savjeta mladih Grada Belog Manastira

Bira se novi saziv Savjeta mladihBira se novi saziv Savjeta mladihGradsko vijeće Grada Belog Manastira uputilo je javni poziv za predlaganje kandidata za članove Savjeta mladih Grada Belog Manastira. U Savjet mladih Grada Belog Manastira bira se devet članova i to tri iz reda srednjoškolske populacije, tri iz reda studentske populacije i tri iz reda mladih koji se profesionalno ili volonterski bave stručnim radom iz pojedinih područja koja su u djelokrugu rada Savjeta.

Pod mladima se u ovom kontekstu podrazumijevaju osobe od 15 do 29 godina. Savjet mladih Grada Belog Manastira savjetodavno je tijelo Gradskog vijeća Grada Belog Manastira, osnovano radi poboljšanja položaja i rješavanja problema mladih na području Grada Belog Manastira.

Pravo predlaganja kandidata za članove Savjeta mladih Grada Belog Manastira imaju udruge mladih i udruge koje se bave mladima, učenička vijeća, studentski zborovi i drugi oblici organiziranja mladih koji su registrirani i djeluju na području Grada. Rok za predaju prijedloga je 15. ožujka 2013. godine.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok