MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 16. 02. 2013.

Počela osnovna informatička obuka

Pripremni sastanak za osnovnu informatičku obukuPripremni sastanak za osnovnu informatičku obukuSredinom prošlog mjeseca oglasili smo da Mirovna grupa Oaza organizira osnovnu informatičku obuku za zainteresirane građane Belog Manastira i Baranje. Poziv za prijavu mogli su čuti slušaoci oba belomanastirska radija (Radio Baranje i Radio Banske kose), pročitati čitaoci "Baranjskih novina", a mogao se vidjeti i na oglasnom prostoru belomanastirske ispostave Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ).

Ukupno se prijavilo 19 osoba. Međutim, na pripremni sastanak održan  8. II. 2013. došlo ih je samo 10. Dvije osobe rade u smjenama pa su opravdale svoj izostanak, a za ubuduće smatraju da će moći uskladiti posao i ponuđene termine obuke. Zbog zdravstvenih problema odustale su dvije osobe, a jedna zbog financijskih razloga. Zainteresirani polaznici i predavač Srđan Canjko dogovorili su se da će se obuka održavati ponedjeljkom i srijedom od 19 sati te subotom od 12 sati u trajanju od dva školska sata. Obuka će ukupno trajati 60 sati, a prvi sati održani su u subotu, 16. II.

Pročitano 1508 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok