Ispiši ovu stranicu
Petak, 08. 02. 2013.

Sastanak o prevenciji zloupotrebe droga

Gradska uprava u Belom ManastiruGradska uprava u Belom ManastiruU petak, 8. II. 2013. godine, s početkom u 10 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira, a na inicijativu gradonačelnika Ivana Doboša, održan je sastanak sa sljedećim dnevnim redom:

  • Izmjene zakonskih propisa o drogama
  • Predstavljanje zajedničkih aktivnosti Grada Belog Manastira, policije, škola i udruga
  • Razno

Na sastanku su, uz gradonačelnika i njegovog zamjenika Predraga Stojanovića, bili Predrag Prekodravac iz Policijske postaje Beli Manastir, Ivan Pakšić i Sanja Živković iz Policijske uprave osječko-baranjske, Dragana Barbir i Suzana Leskovar iz OŠ Šećerana, Ivica Jurić iz Prve srednje škole, Marija Šimunek i Blaženka Kalčić iz Druge srednje škole, Nina Savić iz Gimnazije Beli Manastir, Maja Tomšić, predsjednica Savjeta mladih Grada Belog Manastira te Mirela Alagić (P.G.D.I.) i Vesna Nedić (Mirovna grupa Oaza).

Samostalni policijski inspektor Ivan Pakšić upoznao je prisutne sa Zakonom o suzbijanju zlouporabe droga i Kaznenim zakonom, a načelnik Policijske postaje Beli Manastir Predrag Prekodravac ponudio je školama i udrugama zajedničku suradnju u preveniranju zloupotrebe droga i pozvao ih da one budu inicijatori (a ne samo policija) održavanja raznih predavanja i radionica za djecu i mlade posvećenih toj tematici.

Najnovije vijesti Administrator

Vezane vijesti