MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 31. 01. 2013.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom

Ponedjeljkom radionice vodi Jelena Opačić-MatijevićPonedjeljkom radionice vodi Jelena Opačić-MatijevićVeć nekoliko godina, svakog ponedjeljka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Evo kako ona opisuje radionice održane u tekućem mjesecu:

- Prvu radionicu ove godine imale smo 14. januara, a druga i treća održane su 21. i 28. Na njima je sudjelovalo od 12 do 16 korisnica. Ovaj mjesec naučila sam ih kako da izrade cvijet od platna te da na njega stave sigurnosnu iglu i da dobiju lijep broš. Osim što su izrađivale broševe za sebe, korisnice su na moj prijedlog izrađivale broševe i za prodaju, a prihod od prodaje namijenile smo financiranju putovanja pratnje dječaka Matije Špoljarića na liječenje u Ameriku. Tu humanitarnu inicijativu nazvale smo "Cvjetić za Matiju" i njoj su se priključile sve korisnice. Izrađene cvjetove prodavale smo prolaznicima na belomanastirskom Trgu slobode, o čemu je već objavljen članak na ovoj web-stranici.

Pročitano 1432 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok