MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 22. 01. 2013.

Humanitarna inicijativa "Cvjetić za Matiju"

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)


Prava mala manufaktura za izradu cvjetića za MatijuPrava mala manufaktura za izradu cvjetića za MatijuNa "Oazinoj" likovno-kreativnoj radionici za žene, održanoj u ponedjeljak, 21. I. 2013. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, voditeljica radionice Jelena Opačić-Matijević predložila je korisnicama-kreativkama da se uključe u humanitarnu inicijativu "Cvjetić za Matiju", kojom će se Mirovna grupa Oaza priključiti akcijama za pomoć bolesnom Matiji Špoljariću. Prisutne korisnice, njih 15, rado su se odazvale tom pozivu i prionule na rad, koji se sastojao od izrade broševa u obliku cvijeća, koji će se humanitarno prodavati, a skupljeni iznos pokloniti za financiranje troškova puta na liječenje u SAD oboljelog Matije i njegove pratnje.

Cvjetići za pomoć oboljelom MatijiCvjetići za pomoć oboljelom MatijiTo je jedan od načina kako možemo pomoći članovima naše zajednice kad su u nevolji.

Za tri i pol sata udarničkog rada "Oazine" kreativke napravile su 53 broša, a rad je bio organiziran kao u pravoj maloj manufakturi, tako da rezultat nije izostao. Na slikama u gornjem fotoalbumu može se vidjeti i kako je rad protekao, ali i rezultat rada.

Pročitano 1887 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok