MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 17. 01. 2013.

Informativna radionica za natječaj EU

Učesnici informativne radionice (u sredini Ana Fresl i Jasna Bubić)Učesnici informativne radionice (u sredini Ana Fresl i Jasna Bubić)U srijedu i četvrtak, 16. i 17. I. 2013. godine, s početkom u 9 sati, u Doma za starije i nemoćne u Osijeku, Drinskoj 10, održana je informativna radionica za potencijalne korisnike bespovratnih sredstava natječaja "Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici(faza 2)" u sklopu IV. komponente programa IPA - Razvoj ljudskih potencijala.

Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava objavio je Odjel za financiranje i ugovaranje projekata EU (CES DFC) Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Rok za predaju projektnih sažetaka je 12. II. 2013. godine. Sve informacije o natječaju mogu se pronaći na web-stranicama http://www.hzz.hr/dfc/.

Rad u grupamaRad u grupamaRadionicu je organiziralo Ministarstvo socijalne politike i mladih, a trenerice su bile Jasna Bubić iz Ministarstva i Ana Fresl, iskusna konzultantica i predavačica o temama iz područja EU-fondova u raznim obrazovnim ustanovama, institucijama i visokim školama. O sustavu fondova, načinu kako prijaviti projekt na EU-natječaje i o uspješnoj provedbi projekata Ana Fresl je educirala preko 2500 ljudi iz brojnih hrvatskih institucija i tvrtki.

Na radionici su sudjelovali predstavnici različitih institucija (centara za socijalnu skrb, gradova, Crvenog križa, učilišta, domova za djecu…) i manji broj predstavnika udruga. Među njima su bile i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić te koordinatorica Udruženja "Baranja" iz Bilja.

(Na slici su Josipa Bratec iz Vinkovaca, Vesna Nedić iz
Belog Manastira, Sanda Gale iz Đakova i Mirjana Herceg iz Tenje)

Pročitano 1701 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok