MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 15. 01. 2013.

"Oazine" likovno-kreativne radionice za žene

Kalendari i reklamne olovke za sve kreativkeKalendari i reklamne olovke za sve kreativkeVeć nekoliko godina, svakog ponedjeljka i utorka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vode Jelena Opačić-Matijević i Ana Jeličić. Evo kako Ana Jeličić opisuje radionice održane u tekućem mjesecu:

- Kročili smo u novu, 2013. godinu puni nade i dobrih želja. Iza nas su slavlja i dani odmora. S novim elanom nastavljamo tamo gdje smo stali krajem prošle godine, a to znači da i dalje svakog ponedjeljka i utorka od 18 do 20 sati u organizaciji Mirovne grupe Oaza održavamo likovno-kreativne radionice za žene. U našim redovima rado viđamo nova lica koja nam se žele priključiti. Tako smo prošlog utorka rado ugostili i u kreativni rad uključili učiteljicu Vesnu Rakić, koja se po prvi puta okušala u oslikavanju stakla.

 

Vesna Rakić - novopečena kreativkaVesna Rakić - novopečena kreativka- Ovoga puta ona je bila "učenica" kojoj smo svi rado prenosili naša stečena iskustva i znanja. Pošto je bila vrlo uspješna i marljiva u usvajanju znanja, nagradili smo je jednim malim novogodišnjim paketićem slatkiša, koji je ujedno bio i znak dobrodošlice.

- I eto tako, kao razigrana djeca, raspoložene, s brigama nakratko ostavljenima iza sebe, mi – "Oazine" kreativke – idemo dalje u osvajanje svijeta mašte. Ta dva sata druženja nezamjenjiva su nam terapija u ove hladne i tmurne dane. Ako nam ne vjerujete, pridružite nam se i provjerite.

Ovaj put radionici se pridružila i "Oazina" predsjednica i projekt-koordinatorica Vesna Nedić, koja je vrijednim kreativkama poklonila tog dana pristigle "Oazine" stolne kalendare za 2013. godinu i reklamne olovke s "Oazinim" logom. Krizna su vremena pa su kalendari i olovke štampani u malom tiražu. Zato će kao pokloni i vrijediti više.

Pročitano 1456 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok